Privatnost podataka

Kako bi posjet ovoj internetskoj stranici bio što ugodniji, funkcionalniji i praktičniji, ova internet stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija, takozvanih cookies (kolačići). Oni služe da bi web stranica radila optimalno i kako bi se poboljšalo vaše iskustvo pregledavanja i korištenja. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne.

OSOBNE INFORMACIJE KOJE SE PRIKUPLJAJU I ZAŠTO SE PRIKUPLJAJU

Ova web stranica prikuplja i koristi osobne podatke iz sljedećih razloga:

1.Praćenje posjeta web lokaciji

Kao i većina web stranica, ova web lokacija upotrebljava Google Analytics (GA) za praćenje interakcije korisnika. Koristimo ove podatke kako bismo utvrdili broj ljudi koji upotrebljavaju našu web stranicu kako bismo bolje razumjeli kako pronalaze i upotrebljavaju našu web stranicu i da vidimo njihovo putovanje kroz web stranicu. Iako GA bilježi podatke kao što su vaša geografska lokacija, vaš uređaj, internetski preglednik i operativni sustav, nijedan od tih podataka ne može vas osobno identificirati. GA također bilježi IP adresu računala koja bi se mogla koristiti za osobnu identifikaciju, ali Google nam ne daje pristup tome. Google smatramo obrađivačem podataka treće strane.

2. Email adresa za kontakt

Ukoliko nas odlučite kontaktirati putem email adrese za kontakt, niti jedan od podataka koje isporučujete neće biti pohranjen na ovoj web stranici i neće biti prenesen / obrađen od strane bilo kojeg od trećih strana obrađivača podataka. Umjesto toga podaci će se prikupljati u e-pošti.

3. Kontakt obrazac

Ukoliko nas odlučite kontaktirati putem kontakt obrasca niti jedan od podataka koje isporučujete neće biti pohranjen na ovoj web stranici i neće biti prenesen / obrađen od strane bilo kojeg od trećih strana obrađivača podataka. Umjesto toga podaci će se prikupljati u e-pošti. Vaši podaci bit će pohranjeni u našoj bazi i koristit će se isključivo u svrhu davanja informacija o smještaju i uslugama tvrtke Drugi dom -Gaj.

4. Obrazac za posao

Ukoliko ste zainteresirani za rad u timu Drugi dom – Gaj i odlučite nas kontaktirati putem obrasca za posao niti jedan od podataka koje isporučujete neće biti pohranjen na ovoj web stranici i neće biti prenesen / obrađen od strane bilo kojeg od trećih strana obrađivača podataka. Svi navedeni podaci smatraju se povjerljivima i koristit će se isključivo u svrhu zapošljavanja novih radnika. Vaši podaci bit će pohranjeni u našoj bazi potencijalnih kandidata 12 mjeseci. Vašu prijavu zaprimit ćemo u našoj bazi, te Vas kontaktirati ukoliko Vaše kvalifikacije odgovaraju potrebama otvorenog radnog mjesta.

 

Share Button

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?